Nyt tag

Vi laver alle former for tagrenovationer

Har du et utæt tag eller et ønske om et nyt tag, så har vi den rette løsning ved hånden til dit hus. Der kan være mange overvejelser og beslutninger der skal tages i forbindelse med udskiftning til et nyt tag, derfor gør det processen en del nemmere, når man har en som kan skabe overblikket over, hvad der skal til, for at dit nye tag overholder de nyeste krav til tagets konstruktion og udseende. Skal du ydermere også optimere med den rette udluftning og isolering af dit tag, så har vi nogle forhold som vi retter os efter, så dit tag har en længere holdbarhed og lever op til det nuværende byggereglement.

Drømmer du om at skifte det gamle bølgeeternit- eller skifereternittag på din helårsbolig eller tagpappet på sommerhuset, så er Decra taget ideelt.

De robuste Decra plader vejer meget lidt, og kan ofte lægges direkte ovenpå det gamle tag. Når du får lagt et Decra tag ovenpå det gamle tag, slipper du for at få lagt et nyt undertag. Det sparer dig for besværet med nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag. Dette kan især være værdifulgt, hvis dit gamle tag indeholder asbest. Asbestholdigt tag er omkostningsfulgt at bortskaffe, samt udsætter jer selv og naboer for unødig risici. Med et Decra tag ovenpå det gamle tag indkapsles det asbestholdige materiale, så det ikke længere udgør en risiko for forurening.

Se vores Decra tag her

Vil du se billeder af vores arbejde?

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os og hør mere

Står du med byggedrømme skal du ikke være bleg for at trykke på knappen, udfylde formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt for at realiserer din drøm!

(+45) 50 50 12 12
info@halberg-christensen.dk