Brug for et nyt tag eller tagrenovering?​

Skab overblikket og få en længere holdbarhed med et nyt tag

Står du med et utæt tag eller drømmer du om at få et nyt tag til dit hus i Søborg, Farum, Lyngby eller omegn? Hos Tømrerfirmaet Halberg & Christensen ApS finder du den rette løsning til dit tag. Vi forstår, at udskiftning af taget kan være en omfattende proces, der kræver mange beslutninger. Derfor er vi her for at skabe overblikket og sikre, at dit nye tag opfylder de nyeste krav til konstruktion og udseende.

Tagrenovering og nyt tag tilpasset dine behov

​Vi tilbyder professionel tagrenovering, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Uanset om det drejer sig om udskiftning af et gammelt bølgeeternit- eller skifereternittag på din helårsbolig eller tagpappet på sommerhuset, har vi den rette løsning til dig. Et populært valg til dig er et Decra tag.

Decra tag – den robuste og lette løsning

Decra tagplader er kendt for deres robusthed og lave vægt. I mange tilfælde kan de lægges direkte ovenpå det eksisterende tag, hvilket eliminerer behovet for nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag. Dette er især værdifuldt, hvis dit gamle tag indeholder asbest, da det kan være dyrt og risikabelt at fjerne. Ved at vælge et Decra tag kan det asbestholdige materiale indkapsles, hvilket forhindrer forurening og minimerer risikoen for sundhedsskader.

Hos os tilpasser vi vores tagrenoveringsproces til dine behov. Udover at levere holdbare og æstetisk tiltalende tagløsninger, sørger vi også for at optimere udluftning og isolering, så dit tag opfylder de nuværende byggereglementer. Vi ønsker, at dit tag skal have en længere holdbarhed og give dig ro i sindet.

Få mere information – kontakt os i dag

Er du interesseret i nyt tag eller tagrenovering i Hillerød, Lyngby eller omegn? Så er du meget velkommen til at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med nyt tag eller tagrenovering, så du kan få et tag der passer til dit behov.


Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt med et tilbud på et nyt tag eller renovering.​

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​