Nyt gulv

Vi har lavet rigtig mange nye gulve

Nyt gulv

Ønsker du at forny dit hjem med et nyt gulv? Så lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige gulv, som passer til stilen af resten af dit hjem. Vi tilbyder at lave gulve som er lette at vedligeholde samt nogle unikke løsninger.

Hvad end du blot ønsker fornyelse, eller hvis du er så uheldig at have haft en vandskade, så har vi den rette kompetence til at vejlede dig efter mange års erfaring med udskiftning af alle slags gulve. Hvis du ønsker en gulvsnak, så kan vi gennemgå de mange løsninger sammen med dig.

Er du interesseret i nyt gulv? Eller vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe netop dig? Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv. Som tømrer kan vi også hjælpe dig med nyt tag og facaderenovering.

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på kvalitetsarbejde

Står du med byggedrømme skal du ikke være bleg for at trykke på knappen, udfylde formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt for at realiserer din drøm!

Ring til os på telefon (+45) 50 50 12 12 eller send en mail til info@halberg-christensen.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Send en besked Ring os op